Hotell, restaurang, storhushåll

Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbaden hotell med spa och konferens ligger mitt på Skrea strand. Vi är passionerade i det vi gör och vill skapa värde för våra gäster – här och nu.
För oss är det självklart att vara delaktig i samarbete med skolan. Det är där framtidens arbetskraft finns så vi vill gärna vara med och väcka nyfikenhet och intresse för det som vi älskar att jobba med mest av allt.

Hos oss får du lära dig allt om vilka olika yrken och arbetsuppgifter som behövs för att ett hotell skall fungera. Det är allt från hur vi möter våra gäster när de checkar in och ut i receptionen, hur man städar ett hotellrum till hur vi lagar och serverar maten. Allt handlar om service, värdskap och att ge våra gäster det lilla extra.

Vi tar emot planerade och förberedda studiebesök, praktikanter och är även nyfikna på att ha fördjupat samarbete med en skola. Är ni intresserade av att bli inspirerade av våra yrken så hoppas vi kunna ställa upp.

Är du nyfiken på oss och vad det innebär att ge service i världsklass – en kunskap du har nytta av hela livet – då är du välkommen till oss!

Information

Kontakt Emil Lindmark
Epost emil.lindmark@strandbaden.se
Telefon 076 008 53 70
Hemsida www.strandbaden.se
   
Havsbadsallén, Falkenberg, Sverige