Falkenbergs Sparbank

Falkenbergs Sparbank är en helhetsbank vilket innebär att vi har allt under samma tak. Hos oss finns många olika yrkesroller så som rådgivare för privatkunder och rådgivare för företagskunder, jurister, administration som alla har olika arbetsuppgifter hos oss.
Vi på Falkenbergs Sparbank tycker att det är viktigt att kunna få bidra till en ökad förståelse samt betydelse för den egna privatekonomin. Det är aldrig för tidigt eller för sent att komma gång, vi vill gärna vara med och inspirera och hjälpa till för en hållbar ekonomi.

KOLL
En del av modern arbetslivsorientering (MOA) är KOLL, där alla elever i åk 3, åk 6 och åk 9 möter representanter från Falkenbergs Sparbank.

Syftet med KOLL är att ge eleverna kunskap om privatekonomi, för att de ska kunna ta ett växande ansvar för sin ekonomi, samt ge dem en inblick i olika yrken som finns på en bank.

Det finns ett arbetsmaterial för KOLL, som arbetats fram av Falkenbergs Sparbank i samverkan med pedagoger.

Information

Kontakt Malin Erickson
Epost [email protected]
Telefon 0346 550 00
Hemsida http://www.falkenbergssparbank.se/
Målgrupp 4-5 år (Förskola), 6-9 år (Åk F-3), 10-12 år (Åk 4-6), 13-15 år (Åk 7-9), 16-18 år (Gymnasieskola), 19 år - (Högskola, Vuxenutbildning mm),
Aktivitet Mentorsföretag, Handledare, Inspiratör/föreläsare, Praktik, Studiebesök, Elever med anpassad studiegång, Arbetsplatsträning för vuxna (målgrupp 19 år - uppåt),

Gruppstorlek för Prao eller Praktik

Vi tar gärna emot 2 person samtidigt

Gruppstorlek för Studiebesök

vi kan ta emot mer än 30 personer

Mentorsföretag åt:

Se alla mentorsföretag
Nygatan 38, Falkenberg, Sverige