Falkenbergs Sparbank

Falkenbergs Sparbank är en helhetsbank vilket innebär att vi har allt under samma tak. Hos oss finns många olika yrkesroller så som rådgivare för privatkunder och rådgivare för företagskunder, jurister, administration som alla har olika arbetsuppgifter hos oss.
Vi på Falkenbergs Sparbank tycker att det är viktigt att kunna få bidra till en ökad förståelse samt betydelse för den egna privatekonomin. Det är aldrig för tidigt eller för sent att komma gång, vi vill gärna vara med och inspirera och hjälpa till för en hållbar ekonomi.
Vill ni veta mer om hur man skapar en hållbar privatekonomi eller hur vi kan samarbeta med er - kontakta Malin Erickson Ungdomsansvarig på Falkenbergs Sparbank.

Information

Kontakt Malin Erickson
Epost [email protected]
Telefon 0346 550 00
Hemsida http://www.falkenbergssparbank.se/
Målgrupp 4-5 år (Förskola), 6-9 år (Åk F-3), 10-12 år (Åk 4-6), 13-15 år (Åk 7-9), 16-18 år (Gymnasieskola), 19 år - (Högskola, Vuxenutbildning mm),
Aktivitet Mentorsföretag, Handledare, Inspiratör/föreläsare, Praktik, Studiebesök, Elever med anpassad studiegång, Arbetsplatsträning för vuxna (målgrupp 19 år - uppåt),

Gruppstorlek för Prao eller Praktik

Vi tar gärna emot 2 person samtidigt

Gruppstorlek för Studiebesök

vi kan ta emot mer än 30 personer
Nygatan 38, Falkenberg, Sverige